Hangorentuin.be
Home » Prijzen

Prijzen

 Afhankelijk van de bouw, leeftijd en kleur van de konijntjes kunnen de prijzen afwijken.

Hou er rekening mee dat de inentingskosten er nog bij komen (20€)

(in de winter worden de kleintjes niet gevaccineerd, aangezien het aan te raden is dit in het voorjaar te doen).

Nederlands hangoor dwergkonijn: 50€

NHD satijndrager: 50€

NHD satijn: 50€

Franse Hangoor: 50€

Bij iedere aankoop van een hangoortje wordt overgangsvoer, papier met afstamming en een papier met tips i.v.m de verzorging meegegeven.

 Bij het aankopen van 2 konijntjes wordt er een korting gegeven van 10€ op de totale prijs, dit omdat konijntjes het aangenamer vinden om samen te zitten met een soortgenootje.

Soms komen er ook volwassen konijntjes te koop, hiervan wordt de prijs naargelang leeftijd en ras bepaald.

Reserveren 

Als je een hangoortje wil reserveren, vraag ik een voorschot van 10€.

Als het konijntje onverhoopt ziek wordt of komt te overlijden tijdens het verblijf bij mij, krijgt u natuurlijk het bedrag terug betaald. Uw naam wordt bij reservatie op de website bij de foto vermeld.

Verkoopsvoorwaarden

- Door het uitbreken van de nieuwe zeer dodelijke variant RHD2, ben ik genoodzaakt om de konijntjes allen in te enten voor Verkoop. Vaccinatie zowel voor RHD/VHS, myxomatose ( Lyomyxovax) en RHD2 ( Eavac). Konijntjes worden niet meer verkocht zonder in orde te zijn met hun inenting. Hiervoor wordt 20€ dierenartskosten aangerekend.

- Alle konijntjes worden enkel  verkocht wanneer zij in goede gezondheid verkeren.  Bij het geven van de vaccinatie worden ze gecontroleerd door onze dierenarts.  Na de aankoop zijn wij niet meer aansprakelijk voor letsels,ziekte of dood van het konijntje.  

- Bij twijfel over de gezondheid van een diertje blijft het voorlopig bij ons en wordt het voorlopig niet verkocht.

- Ik behoud steeds het recht op eerste keuze van het nestje, zodat ik ook het verder fokken met nieuwe bloedlijnen kan verzekeren.

- Vanaf de leeftijd van 7-8 weken kunnen de jongen opgehaald worden, er moet zelf voor een geschikt vervoersbakje of kartonnen doosje worden gezorgd voor het vervoer. Het is mogelijk om hier een transportbox aan te kopen.

- Door herhaaldelijk niet nakomen van afspraken zonder verwittigen, ben ik genoodzaakt om bij het niet naleven van de afgesproken tijd en datum voor het afhalen van het konijntje er moet  min. 2uren voor afspraak verwittigd worden, anders wordt het konijntje voortaan terug vrijgegeven en wordt het voorschot niet terugbetaald.